Karın germe ameliyatı video izle

Karın germe ameliyatı kimlere yapılmaz?

Karın germe operasyonu, özellikle bazı sistemik hastalığı olan kişilerde risk teşkil edebilir. Bunlar, düzenlenmemiş ve kontrol altında olmayan şeker hastaları, kanama bozukluğu gibi hastalıklardır.

Karın germe ameliyatı ne zaman iyileşir?

Merak edilen konulardan bir diğeri, karın germe ameliyatının iyileşme süresidir. Bu süreç ameliyatın koşullarına bağlı olarak farklılık gösterse de, genel olarak hastalar 1-2 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edilir. Ayrıca hastalara karın germe ameliyatı sonrasında özel bir korse giymeleri tavsiye edilir.

Devlet hastanelerinde karın germe ameliyatı yapılıyor mu?

Karın Germe Ameliyatını Devlet Karşılıyor mu? Karın germe ameliyatını devlet karşılamaz, karın germe ameliyatını sigorta ödemez. Karın germe ameliyatı estetik bir operasyon olduğundan karın germe yapan devlet hastaneleri de karın germe ameliyatını ücretli olarak yapmak zorundadır.

Ameliyatsız karın germe nasıl yapılır?

Lazer yöntemi ile ameliyata gerek kalmadan karın bölgenizdeki sıkılaşma sağlanmış olur. Deri altındaki bağ dokusundan kollajen salınımı arttırılır. Bunun bir sonucu olarak da karnınız yeniden gergin bir görünüm kazanır. Vaser yönteminde ise deri altına ses dalgaları yollanır.

Karın germe ameliyatları nasıl yapılır?

Bu ameliyat kasık bölgesinde karnın alt kısmında yapılan enine bir cilt kesisi kullanılarak yapılır. Bu sayede, alt tabakadan sıyrılan karın derisi ve altındaki yağ dokusu inceltilerek fazla doku çıkarılır. Ameliyatta ayrıca gevşemiş karın duvarı kasları birbirine dikilerek, karnın gevşekliği giderilir.

Mini karın germe ameliyatı kimlere yapılır?

Mini karın germe işlemi kimlere yapılır? Mini karın germe işlemi doğum yapmış, ancak deri ve yağ fazlası göbek altında sınırlı kalmış hastalara uygulanır. Göbek deliği yüksekte yer alan hastalar da mini karın germe için uygun adaylardır.

Germe ameliyatı nasıl yapılır?

Deri altına kan veya sıvıyı toplayan ince drenler koyulur. Deri istenilen konuma gerilerek deri fazlası atılır. Sonrasında yüz derisi yeni yüzeyine ve insizyon hattına dikiş teknikleri ile yeniden adapte edilir. Deri çok ince dikişlerle katmanlar halinde dikilir.