Kabak yemeği yanına ne yapılır

Pirinçli kabak yemeği yanına ne yapılır?

Pirinçli kabak yemeği yanına ne gider?

  1. Kabak yemeğinizin yanına soslu makarna ya da fırında makarna yapabilirsiniz.
  2. Bulgur pilavı da güzel bir seçim olabilir.
  3. Fırında patates kabak yemeğinin yanına güzel bir eşlikçi olabilir.
  4. Tavuk sote ya da et kavurma hazırlamayı deneyebilirsiniz.

Kabak yemeğinin yanına ne gider nefis yemek tarifleri?

Kabak yemeğinin yanına ne gider?

  • Kabak yemeği yanına bulgur pilavını menünüze ekleyebilirsiniz.
  • Pilav yapmak istemiyorsanız soslu makarna yada fırında makarna tercih edebilirsiniz.
  • Çok ağır bir öğün geçirmek istemiyorsanız kabak yemeğinizin yanına yoğurt alarak tüketebilirsiniz.

Nov 18, 2014

Sulu kabak yemeğinin yanına ne gider?

Sulu kabak yemeği ile pirinç pilavı çok güzel gider. Yemeğinizin yanına cacık veya haydari yapabilirsiniz. Salata veya meze yerine bir kase yoğurtla da besleyici bir menü oluşturabilirsiniz.

Kabak yemekleri ne pişirsem?

Sebzelerin En Sevileni Kabakla Sofranızı Donatmanızı Sağlayacak 23 Farklı Tarif

  • Kabaklama Tarifi.
  • Börek Tadında Mücver Tarifi.
  • Fırında Sütlü Kabak Tarifi.
  • Kabaklı Falafel Tarifi.
  • Fırında Kıymalı Kabak Tarifi.
  • Kabaklı Milföy Çanakları Tarifi.
  • Lor Köftesi Tarifi.
  • Sebzeli Kek Tarifi.

Kabak musakka nasıl yapılır?

Kıymalı Kabak Musakka Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. 1 tencereye kıymayı alıp kavurun.
  2. Üzerine kuru soğanı küçük doğranmış yeşil biberleri koyup kavurun.
  3. Kabakları yuvarlak kesip onları da tencereye koyup kavurun. …
  4. Daha sonra domatesleri ve salçasını koyup suyunu salsın suyuna bakarak su ilave edin.

Bugün ne pişirsem kabak?

Kabak Yemekleri: Çorbasından Salatasına Her Çeşit 36 Enfes Tarif

  • #2 Pirinçli Kabak Yemeği Yapımı (videolu) …
  • #3 Zeytinyağlı Kabak Kavurma (videolu) …
  • #4 Muhteşem Kabak Çorbası (Kremalı Tadında)(videolu) …
  • #5 Kabak Dolması …
  • #6 Fırında Kıymalı Kabak Sandal (videolu) …
  • #7 Kabak Spagetti (videolu)

Kabak yemeği nasıl yapılır?

Kabakları ara ara karıştırarak, 5 dakika kadar kavurun. Ardından kabakların üzerine 2 yemek kaşığı pirinç ve damak tadınıza göre tuz koyun. Son olarak yemeğin üzerine 2 su bardağı kadar sıcak su döküp, karıştırın. Tencerenin kapağını kapatın.