6133 vergi borcu ödeme

Vergi ceza ihbarnamesi nereye ödenir?

Özel usulsüzlük cezası vergi daire başkanlığına ödenmektedir. Vergi cezası daire başkanlığına ödendiği gibi aynı zaman da e-devlet üzerinden de ödenmektedir. Anlaşmalı ATM'ler aracılığı ile özel usulsüzlük vergisi yine ödenebilmektedir.

3074 özel usulsüzlük cezası nereye ödenir?

Sizlerde özel usulsüzlük cezası ödeme işlemini internet üzerinden e-devlete giriş yaparak kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli anlaşmalı ATM'ler aracılığı ile de bu vergi türü kolaylıkla ödenebilmektedir.

0003 vergi kodu nedir?

Günümüzde ödemesi zorunlu olunan vergi türlerinden birisi de 0003 kodlu Gelir Vergisi S ( Muhtasar ) vergi çeşididir. Muhtasar beyannamede vergi asıl vergi sorumlusu tarafından talep edilmektedir. Vergi borçlusu muhtasar beyannamede vergi sorunluluğuna dahil olmamaktadır.

TDMG ne demek?

tevkifat damga vergisinin kısaltması. personelin ücretlerinden kaynaklana damga vergisi olup kodu 1046'dır.

Türkiyede kaç çeşit vergi var?

"532 çeşit vergi ödüyoruz" Aldığımız her nefesle, attığımız ve atmadığımız her adımla vergi veya farklı adlarla pek çok ödeme yapıyoruz. Bu kapsamda 2021'de Merkezi Yönetim Bütçesi'ne 532 farklı düzenlemeye dayalı olarak 1 trilyon 82 milyar TL katkı yapacağız" diye konuştu.

3073 usulsüzlük cezası nereye ödenir?

usulsüzlük cezası vergi daire başkanlığına ödenmektedir. 3073 vergi kodu neden kesilir?

3073 özel usulsüzlük cezası nedir?

Internet ortamında verilen beyannamelerde pişmanlıkla verilen beyannameler üzerinden vergi daireleri hem usulsüzlük cezası ve hem de ayrıca özel usulsüzlük cezası kesmektedirler. … Bu ceza için ise, 3073 kod verilmektedir.